fredag 11 december 2009

Idag hade vi luciafirande på dagis. Jag och mina dagiskompisar gick luciatåg för alla föräldrar och sen fick vi glögg, kaffe och smarriga lussebullar och pepparkakor som vi bakat tillsammans här på dagis. Det var verkligen jättemysigt.

Först i luciatåget kom jag. Som ensam tjej behöver vi inte bråka om vem som ska vara Lucia. Jag valde att vara en modern Lucia och eftersom jag inte gillar Luciakronan så körde jag bara med glitter.
Efter vårt intåg följde allehanda luciasånger - vi hade ett helt häfte med roliga sånger och alla sjöng med.
Som sagt... det var väldigt mysigt. Så mysigt att jag somnade innan vår Luciashow var klar.
Puss på mig - så duktig jag var... som vanligt!

2 kommentarer:

Honungspojkens mamma sa...

Vilken fin lucia! Det där såg mycket mysigare ut än cirkusrummet!

Kram

Elsas mamma sa...

Hej Freja,
Hittade din blogg av en slump. Någon har "googlat" på obotlig ämnesomsättningssjukdom och hamnat på vår blogg, nyfiken som jag är kollade jag vad för fler träffar som dök upp och nu är jag här.

Vilken otroligt spännande historia (om man får säga så), ni kämpar hårt! Håller tummarna för att det ska bli bättre och bättre.

Men det som fångade mitt intresse mest efter en snabb genomläsning är de fina värmestrumporna som du har fått, funkar de fint för Elsa har exakt samma problem med iskalla fötter. Det spelar ingen roll hur många strumpor som är på, de är nästan blå till slut ändå.

Hoppas på svar! Kram Elsa och hennes mamma Anna